DruštvoKonjicNVOPROMOVijestiZanimljivosti

Konjic: Švicarska ambasada u BiH organizira edukativnu akademiju za mlade!

Konjic, 24. marta 2024. – Deset članova Omladinskog savjetodavnog tima Švicarske ambasade u BiH pokrenulo je projekt edukacije mladih i razvoja njihovih vještina. U okviru tog projekta, organizirat će se jednodnevne akademije u tri grada BiH: Bijeljini, Cazinu i Konjicu.

Konjička akademija održat će se u subotu, 6. aprila 2024. godine u Narodnom univerzitetu u Konjicu, Domu kulture s početkom u 13:00 sati.

Program akademije fokusirat će se na edukaciju i razvoj vještina mladih u raznim područjima. VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVE: OVDJE

Ko se može prijaviti?

Mlade osobe od 15 do 24 godine koje žele unaprijediti svoje vještine.

Šta pružamo?

  • Mogućnost osnaživanja vještina javnog govora
  • Izgradnju vještina za pisanje biografije (CV)
  • Priliku da saznaš više o prilikama za mlade i angažmanu članova Youth Advisory Boarda pri Ambasadi Švicarske u BiH. Oni savjetuju rad i usmjeravaju projekte Švicarske ambasade, a vi ćete imati priliku da budete član nove generacije!

Zašto se trebaš prijaviti?

  • Jedinstvena prilika da unaprijediš svoje vještine kroz rad sa drugim mladim ljudima iz vaše zajednice.
  • Izuzetan prostor za sticanje novih vještina javnog govora i pisanja biografije (CV).
  • Kroz promociju mogućnosti za mlade, upoznat ćeš se sa prilikom da upravo ti usmjeravaš razvojne projekte Švicarske ambasade i učestvuješ u raznim svečanostima.

Očekuje se da će ove akademije biti odlična prilika za mlade da steknu nove vještine, prošire svoje znanje i upoznaju se s drugim mladima koji dijele slične interese.

Slični članci

Back to top button