BiHDruštvoHercegovinaJablanicaKonjicSvijetVijestiZanimljivosti

KONJIC DOBIO NAJBOLJEG: Alen Begluk podiže vozačku obuku na novi nivo!

Konjic je dobio izuzetnu priliku da konačno ima instruktora vožnje koji može obučavati buduće vozače za svih pet kategorija (A, A1, B, BE, C1, CE).

Naš sugrađanin, Alen Begluk, već priznati instruktor u gradu, od 22. marta 2024. godine posjeduje licencu za vozačka znanja koja su do sada bila nedostupna kandidatima iz Konjica.

Alen je više od standardnog instruktora. Trenutno je jedini aktivni instruktor u Konjicu koji se ne fokusira samo na standardne kategorije (B) već i na razvoj individualnih vještina vožnje.

Sa svojim bogatim iskustvom od preko 15 godina i konstantnim unapređenjem auto-škole “Startline”, posvećen je pružanju vrhunske vozačke edukacije.

Njegovo članstvo u Komisiji za saobraćaj Grada Konjica dokazuje njegovo duboko poznavanje saobraćajnih propisa i sigurnosti na putu.

Konjic zaslužuje instruktora spremnog na stalni razvoj i pružanje najvišeg standarda vozačke obuke. Alen Begluk je upravo taj instruktor, on čini razliku i  sigurni smo da ste u dobrim rukama.

Konjički kandidati i kandidatkinje od sada imaju instruktora za polaganje praktičnog ispita za kategorije A, C, CE i BE, jer auto-škola Startline planira proširiti svoju ponudu vozilima za teretni saobraćaj, čime će osigurati obuku za sve kategorije vozačkih dozvola.

Slični članci

Back to top button