BiHDruštvoHercegovinaJablanicaKonjicKulturaMagazinNVOPolitikaPROMOSvijetTurizamVijestiZabavaZanimljivosti

Konjic: Karneval dječijih osmijeha – poziv za malene zvijezde

Konjički Zimski grad ove godine zablistat će još svjetlije! S rekordnim brojem prijava, poziv ide svim roditeljima i starateljima: Ne propustite priliku da vaše mališane učinite sretnim u najljepšoj novogodišnjoj bajci u Konjicu!

Sutra, 15. decembra 2023. godine, od 15 do 17 sati, je posljednji rok za prijavu za učešće na “Karnevalu dječijih osmijeha 2023.” u caffe slastičarni “Dnevni boravak”.

Pridružite se šarenoj povorci sretnih lica! Sjećate li se zaraznog smijeha i veselih kostima s prošlogodišnjeg “Karnevala”? Malena Indijanka, Kauboj, Pingvin i Bubamara su se vratili, podsjećajući nas sve na čarobnu čaroliju koja nas čeka. Hajde da ovu godinu učinimo još spektakularnijom!

Naš posvećeni tim, predvođen Djedom Mrazom i njegovim veselim pomagačima, spreman je dodatno uljepšati konjički Zimski grad. Zajedno ćemo stvoriti nezaboravne uspomene za vašu djecu i zasjati kao svjetionik radosti koji može parirati i najvećim svjetskim metropolama.

Pa, što čekate? Uzmite svoje male superheroje, princeze i sve između, i uputite se sutra u “Dnevni boravak”! Neka Konjic bude obojan pozitivnom energijom i bojama smijeha i mašte!” – poručili su organizatori iz Udruženja “Volonteri i prijatelji konjičke regije”.

Osim djece, na Karnevalu dječjih osmijeha uživat će i odrasli. Organizatori su pripremili bogat program za sve uzraste, tako da će svako naći nešto za sebe.

#KonjicWinterCity #KarnevalDječijihOsmijeha #NekaRadostPočne

VEZANA VIJEST:

Slični članci

Back to top button