DruštvoHercegovinaVijesti

U petak svečano otvorenje Studentskog doma Antalija Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru

Svečana ceremonija povodom otvaranja Studentskog doma Antalija Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru će biti upriličena 1. septembra 2023. godine s početkom u 11:00 sati na platou ispred studentskog doma u kampusu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru. 

Ceremonija otvaranja Studentskog doma Antalija će okupiti predstavnike Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, predstavnike društveno-političkog života Mostara, Hercegovačko – neretvanskog kantona i Bosne i Hercegovine, te predstavnike Metropolitanske općine Antalija i Saveza općina turskog svijeta koji su imali veoma značajnu ulogu u procesu izgradnje Studentskog doma Antalija. 

U okviru ceremonije predviđena su obraćanja govornika, službeno otvaranje Studentskog doma, zabavni program uz mostarsku muzičku grupu Zerdelija, kao i neformalno druženje uz zakusku za prisutne goste. 

Studentski dom Antalija predstavlja simbol rasta i razvoja univerzitetske zajednice, te kao takav pruža modernu i komfornu stambenu atmosferu za sve studente koji će boraviti u istom. Kvalitetno i moderno osmišljen i ispunjen vrhunskim sadržajima studentski dom će kreirati kvalitetan ambijent i okruženje koje podržava akademski i društveni razvoj studenata. 

Slični članci

Back to top button