DruštvoKonjicVijestiZanimljivosti

BJELIMIĆI U akciji vrijednih mještana uređeno mjesno mezarje

Vrijedni mještani Odžaka u Bjelimićima dan su proveli radno i složno u zajedničkoj akciji uređenja mjesnog mezarja i ovo nije prva akcija za zajednicu ovih dobrih ljudi.

-Danas, 18. 6. 2023. godine izvršeno je čišćenje centralnog harema u Odžacima (Bjelimići). U ovoj humanoj akciji učestvovalo je više od 45 ljudi i tri ženske osobe. Cilj akcije je bio košenje trave i drugog rastinja u haremu te sakupljanje travnatog materijala na jedno mjesto. Bilo je tu kosačica, trimera, kosa, vila, grabalja i kolica. Akcija je uspješno završena. Hvala svima vama koji ste se odazvali danas i bili dio ovog tima. – poručio je Ismet Pozder, jedan od akcijaša na fb grupi: BJELIMIĆI – Svi Bjelimićani na jednom mjestu, prenosi portal novikonjic.ba.

Redakcija portala novikonjic.ba pohvaljuje svaku dobru akciju mještana bilo kojeg dijela grada, naselja ili sela našeg zavičaja te pozivamo i ostale čitatelje da nam šalju svoje informacije i fotografije kako bi javnost bila upoznata sa dobro urađenim poslovima koje vode plemeniti ljude našeg grada i zajednice.

Slični članci

Back to top button