BiHBiznisDruštvoKonjicPrivredaSvijetVijestiZanimljivosti

Regionalni lider u površinskoj zaštiti metala Eurosjaj širi svoju prisutnost na svjetskom tržištu

Eurosjaj, renomirana kompanija sa sjedištem u Konjicu, ponosno objavljuje svoju poziciju kao lidera na tržištu u oblasti površinske zaštite metala, prometa i zastupanja materijala i opreme za galvanotehniku.

Sa više od 400 posvećenih zaposlenika, Eurosjaj Konjic ima reputaciju uspješnog poslovanja duže od 25 godina.

Kroz dugogodišnje iskustvo, ova kompanija je izgradila snažne veze sa zemljama iz regiona i Evrope. Njihova stručnost u površinskoj zaštiti metala, kao i visokokvalitetni proizvodi i usluge, omogućavaju im da ostvare uspješnu saradnju sa klijentima iz različitih industrija i sektora. Kroz blisku saradnju sa klijentima, kompanija je u mogućnosti razumijeti njihove specifične zahtjeve i pružiti rješenja prilagođena njihovim potrebama.

Uspješna saradnja kompanijom Roto Frank

O uspješnim saradnjama svjedoči i posjeta Roto Frank iz Austrije, koji su zajedno sa svojim timom posjetili proizvodnu jedinicu Roto Frank, a koja djeluje u kooperaciji sa kompanijom Eurosjaj Konjic. Posjetom je obilježena godina dana saradnje ove dvije liderske kompanije.

Kompanija Eurosjaj

Kompanija Eurosjaj

Predstavnici kompanije Roto Frank Austria GmbH su tokom posjete za jedno sa direktorom kompanije Eurosjaj naglasili dosadašnju saradnju pozitivno, naglasivši svoje veliko zadovoljstvo.

Direktor kompanije Eurosjaj Konjic Jasmin Badžak istaknuo je značaj ove saradnje.

“Ponosni smo na činjenicu da je renomirana firma Roto Frank Austria, lider na tržištu u proizvodnji okova, prepoznala naš kvalitet i zasnovala partnerske odnose sa našom kompanijom, te da razvija nove projekte i proširenje postojećeg posla na obostrano zadovoljstvo. Fokus će biti na proširenu proizvodnju dijelova za montažu u BiH kompanijama, što ovom projektu daje veći značaj”, kazao je Badžak, dodavši i to da Bosna i Hercegovina treba ovakve partnere kako bi osnažila BiH ekonomiju, ali i zadržala kvalitetne ljude u BiH.

Eurosjaj širi svoje poslovanje

Eurosjaj Konjic nastavlja jačati svoju prisutnost na svjetskom tržištu i širi svoje poslovanje. U svojim proizvodnim pogonima koji se nalaze u industrijskoj zoni Konjic, nudi 26 različitih vrsta površinske zaštite kroz najnapredniju tehnologiju i praćenje tehnoloških rješenja u svijetu, te uz poštivanje svih ekoloških regulativa vezanih za ovu oblast, a kako bi pružili vrhunski kvalitet i zadovoljili potrebe svojih klijenata.

Sa vizijom da postane prepoznatljiv brend u svojoj industriji industriji, Eurosjaj ulaže u razvoj svojih zaposlenika kroz obuku i edukaciju. Kontinuirano praćenje tehnoloških inovacija omogućava im da pruže najnovija rješenja i najbolju podršku svojim klijentima.

Kao društveno odgovorna kompanija Eurosjaj aktivno sudjeluje u lokalnoj zajednici, podržavajući razne projekte i inicijative. Također, kompanija posvećuje posebnu pažnju očuvanju okoliša, primjenjujući ekološki prihvatljive procese i materijale u svojoj proizvodnji.

Klijenti Eurosjaj Konjic imaju povjerenje u njihovu stručnost i profesionalnost. Kompanija je poznata po visokom nivou kvaliteta svojih proizvoda i usluga, te konstantno radi na unapređenju svojih standarda. Njihov tim stručnjaka pruža podršku klijentima kroz sve faze projekta, od početne analize i savjetovanja, do implementacije i održavanja.

klix.ba

Slični članci

Back to top button