HercegovinaPolitikaVijesti

MOSTAR Održana 7. redovna sjednica Gradske skupštine NIP-a

U Mostaru je, 22. maja održana VII redovna sjednica Gradske Skupštine Naroda i Pravde na kojoj je bilo govora o aktuelnoj političkoj situaciji na nivou Hercegovačko-neretvanskog kantona.

-Pružena je puna podrška našem pregovaračkom timu na čelu sa predsjednikom organizacije u Mostaru i zastupnikom u skupštini HNK Omerom Hujdurom. Narod i Pravda Hercegovačko-neretvanskog kantona ima svoje jasne ciljeve te na prvo mjesto stavljamo državu i narod u svim trenutnim i budućim pregovorima.– saopćeno je iz NIP-a, prenosi portal novikonjic.ba.

Na istoj sjednici Skupština je jednoglasno usvojila Izvještaj rada Izvršnog odbora Mostar za 2022. godinu, a formiran je i mjesni odbor Zapad koji će funkcionisati u sklopu organizacije u Mostaru te nas raduje činjenica da smo svoje organe sada proširili na čitav grad Mostar. Na sjednici Izvršnog odbora Mostar dat je nalog mjesnim odborima Stari grad, Sjever, Jug i Zapad za jačanje struktura stranke u Mostaru te planiranju i provedbi kadrovske politike za lokalne izbore koji će se održati naredne godine. Obzirom da građani prepoznaju ideju Naroda i Pravde kao državotvornu bilježimo porast članova u svim strukturama stranke u Mostaru a i šire u čitavom HNK. Pozivamo sve one građane koji žele učestvovati u izgradnji bolje države za sve nas da nam se pridruže i učlane online preko linka ⬇️ – saopćeno je iz NIP-a Mostar.

https://www.narodipravda.ba/uclani-se

Slični članci

Back to top button