BiHSport

Velež rasprodao sve ulaznice za finale Kupa BiH

Velež i Zrinjski će u srijedu u Zenici od 18,00 sati igrati finale Kupa BiH, a iz Veleža su saopštili da su sve ulaznice za njihove navijače rasprodate.

“Kada se desi da za nekoliko sati budu rasprodane sve raspoložive ulaznice za utakmicu, kada se ispred službenih klupskih prostorija stvore stometarski redovi, kada se bez kalkulacija pregazi više stotina kilometara, kada se na dan vikenda odvoje sati da bi se došlo do ulaznice – onda je jasno da ljude koji učine i prebrode sve nabrojane napore ne motiviše novac, ambicija, mržnja, kojekakvi interesi nego LJUBAV!

Dragi naši Rođeni, Fudbalski klub Velež Mostar obavještava da su sve ulaznice za predstojeću finalnu utakmicu Kupa BiH protiv gradskog rivala HŠK Zrinjski rasprodane još prije 14:00 sati. Cjelokupni kolektiv našeg kluba vam se zahvaljuje na ovoj nevjerovatnoj želji i podršci koju ste iskazali.

Iako će naši fudbaleri u srijedu sa tribina imati podršku tek tri hiljade Rođenih, znamo da će srca svih nas na taj dan u 18:00 sati kucati za samo jedno ime: VELEŽ!

Zbog toga, šaljite nam vaše fotografije, snimke i sve druge oblike podrške, pretrpajte inboxe naših službenih društvenih mreža i neka Zenica kao i svi drugi gradovi budu obojeni u crveno”, poručuju iz FK Velež.

Inače, finalna utakmica između Veleža i Zrinjskog igrat će na stadionu Bilino Polje.

Meč će suditi Luka Bilbija.

Finale iz Zenice direktno će prenositi kanal Arena Sport.

Slični članci

Back to top button