BiznisHercegovinaPrivredaVijesti

Turistički klaster Hercegovina na jednom od najvećih turističkih sajmova u Berlinu

foto: Fena

Nakon prošlogodišnjega uspjeha na svjetskim sajmovima turizma u Tel Avivu i Londonu, Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona, zajedno s vladama Zapadnohercegovačke i Hercegbosanskog kantona, s razlogom je pomogla i ovogodišnje međunarodne aktivnosti Turističkoga klastera Hercegovina, objavili su u utorak iz Vlade HNK-a. 

Ovoga tjedna u Berlinu, predsjednik Vlade HNK-a Nevenko Herceg, na čelu izaslanstva Klastera, sudjeluje na jednomu od najvećih svjetskih turističkih sajmova – ”ITB Berlin 2023”.

Vrijedna ekipa Klastera, u partnerstvu s USAID-ovim projektom Turizam, i u suradnji s još nekoliko turističkih agencija i organizacija iz oba bh. entiteta, na sjajan način predstavlja Bosnu i Hercegovinu, ustvrdio je Herceg.

“Naš štand već prvoga dana privlači veliku pozornost. Ne dvojim kako će se roditi neka nova partnerstva na dobrobit našeg turističkog sektora i uopće prepoznatljivosti i razvitka našeg podneblja, a posebno se pripremamo za četvrtak kada će Vinska cesta Hercegovine imati gala promociju pred nekim od najprestižnijih predstavnika međunarodne turističke industrije”, ocijenio je premijer HNK-a.

Fena

Slični članci

Back to top button