KonjicSportVijesti

Anel Hebibović, sjajni napadač konjičkog Igmana: U Trebinju će biti izuzetno teško

Leotar je pokazao da ima sjajnu ekipu, mi imamo jasan cilj i svaku utakmicu moramo ići na pobjedu

Fudbaleri konjičkog Igmana debitanti u eliti bh. fudbala u drugom dijelu sezone su prvi put igrali u okviru 20. kola m:tel Premijer lige BiH pred svojim navijačima u eliti bh fudbala pred prepunim tribinama Gradskog stadiona u Konjicu protiv sarajevskog Željezničara i više nego zasluženo slavili rezultatom 3:1.

-Vaša ocjena nakon velike pobjede protiv najtrofejnim klubom u BiH sarajevskom Željezničarom koji je imao podršku od svojih vjernih navijača, obratili smo Anelu Hebiboviću koji je prošao kompletnu Omladinsku školu FK Igmana, iz koje je iznjedreno sjajnih fudbalera. Kada je završio u sa mlađim kategorijama prešao je u NK GOŠK iz Gabele, potom je igrao za mostarski Velež, FK Sarajevo, FK Olimpik. Ovaj sjajni fudbaler je i kapiten konjičkog premijerligaša i daje puni doprinos svom matičnom klubu na terenu.

„ Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu, kako taktički, tako i trkački i to nas je nagradilo na kraju i zasluženo smo pobjedili. Više nego sjajna atmosfera i ogroman užitak igreti kuči pred svojim navijačima koji su nas podržavali do zadnjeg zvižd, odužili sm im se na najbolji mogući način”, kazao je Anel Hebibović.

– Očekivanja pred gostovanje u Trebinju ?

„ Gostovanje u Trebinju će biti izuzetno teško, Leotar je pokazao da ima sjajnu ekipu i sigurno će sve dati od sebe, ali mi imamo jasan cilj i svaku utakmicu moramo ići na pobjedu, posebno protiv direktnih konkurenata „ riječi su Anela Hebibovića.

Ismet Nimanović

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora novikonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu novikonjic.ba je Udruženje VIPK i portal novikonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj. link na portal novikonjic.ba. Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem redakcijskog e-maila: novikonjic@gmail.com.)

Slični članci

Back to top button