KonjicSportVijesti

Obavještenje: Finalni sastanak pred Turnir MZ u malom fudbalu u četvrtak 28. decembra

Početkom naredne 2024. godine u Konjicu će se u organizaciji Sportske dvorane Konjic, a pod pokroviteljstvom Grada Konjica, po drugi put odigrati Turnir mjesnih zajednica Grada Konjica.

Turnir mjesnih zajednica Grada Konjica pokazao se kao pun pogodak, privukao je veliku pažnju ljubitelja malog fudbala u Konjicu, tako da se očekuje, da će i drugi po redu turnir imati veliku gledanost i veoma kvalitetan mali fudbal, na radost brojnih ljubitelja ovog sve popularnijeg sporta.

Tim povodom, organizator, Ustanova sportska dvorana Konjic, izdala je obavještenje o finalnom sastanku pred turnir koje prenosimo u cjelosti:

“Obavještavamo sve predstavnike MZ/ ekipa da će se finalni sastanak pred Turnir mjesnih zajednica u malom fudbalu održati 28.12.2023.godine u 14 h u sali za sastanke Gradske uprave.

Na samom sastanku komisija koju sacinjavaju predstavnici MZ i Organizacioni odbor će dati saglasnost za uĉešće svih ekipa nakon pregledavanja dokumentacije.

Izvršiti će se izvlačenje grupa te utvrditi raspored utakmica.

Predstavnici MZ/ ekipa su dužni na sastanak ponijeti dokumentaciju za svoje igrače:

Cips igrača ili Cips ili rodni list oca ( porijeklo) ili Ovjerenu izjavu u slučaju da igrač vuče porijeklo iz MZ za koju želi da igra, a ne može isto da dokaže.

2 igrača po MZ/ ekipi mogu biti maloljetni, odnosno da imaju minimalno 16 godina, a potrebna dokumentacija za takve igrače jeste ovjerena saglasnost roditelja i ljekarski pregled.

Napomena: svi predstavnici MZ pored navedene dokumentacije trebaju predati i Cips za svakog igrača, jer je osnovni uslov da igrač Cipsom pripada Gradu/ Opštini Konjic”.

Organizator : USD Konjic

Slični članci

Back to top button