BiHSport

Ćosić: Odnos prema našoj klupi nije bio korektan, to ne treba da se dešava na ovakvim utakmicama

Igman je poražen od Željezničara na Grbavici (1:0) u zaostalom susretu prvog kola Premijer lige BiH.

Susret su obilježile tenzije na terenu, ali i na klupama dva tima, a crveni karton je dobio sportski direktor gostujućeg kluba Zajko Zeba. Šef stručnog štaba Igmana Dženis Ćosić nakon svega što se dešavalo je istakao:

“Treća utakmica u kojoj postoje određene tenzije sa Željezničarom. Predstavili smo se dobro, naša najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva. Odigrali smo hrabro, odvažno. Mogu samo da čestitam igračima na svemu što su prikazali. Primili smo gol iz standard stuacije, vidjet ćemo šta je i ko pogriješio. Ali to je već bio kraj utakmice, koncentracija je malo opala. Bez obzira na sve, nismo zaslužili ovaj poraz. Čestitke Željezničaru na pobjedi”, kazao je Ćosić te nastavio:

“Mislim da tenzije i odnos prema našoj klupi nije bio korektan, što ne treba da se dešava na ovako dobrim utakmicama, u dobrom ambijentu. To je neki dio koji je bacio sjenu na sam meč, ali u svakom slučaju im čestitam na pobjedi. Smatram da ćemo se mi podizati kroz ovakve utakmice. Ovo će nam poslućiti kao popdstrek u nastavku prvenstva”.

Slični članci

Back to top button