HercegovinaVijesti

NADOMAK MOSTARA Auto sletio s magistrale, unesrećene izvlačili vatrogasci

Na magistralnoj cesti M-17 u mostarskom prigradskom naselju Vrapčići, jutros oko 7 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan osobni automobil.

Iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije do trenutka zaključenja ovog teksta naveli su kako još uvijek nema informacija o ozlijeđenim osobama i stupnju ozljeda.

Za Hercegovina.info iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar navedeno je kako su prijavu o ovoj nezgodi zaprimili u 6:50 sati. Na teren su izašla dva vozila i četiri vatrogasca, te su pružili pomoć unesrećenoj osobi, odnosno asistirali su prilikom izvlačenja. Intervencija je trajala do 7:20 sati.

Iz za sada nepoznatih razloga, vozač osobnog automobila je izgubio nadzor nad upravljačem, te je izletio s magistralne ceste. Na mjestu događaja intervenirali su mostarski vatrogasci, hitna pomoć, te službenici Policijske uprave Mostar koji su uradili očevid.

Zbog izvlačenja unesrećene osobe i vršenja očevida, tijekom jutra na tom dijelu magistrale stvorene su gužve u prometu. Inače, ova prometna nesreća dogodila se na istom dijelu magistralne ceste gdje je prije nekoliko dana sudjelovalo čak pet vozila.

Slični članci

Back to top button