KonjicSport

Armin Bešagić, sjajni veznjak Igmana: Idemo u Banja Luku odigrati još jednu dobru utakmicu

Nakon odigrana tri kola u m:tel Premijer ligi BiH fudbaleri konjičkog premijerligaša Igmana Igmana su prvi na tabeli, sa utakmicom manje. Puleni šefa struke Dženisa Ćosića su zabilježili dvije pobjede , u gostima su savladali FK Zvijezdu 09, a na Gradskom stadionu u Konjicu sa sjajnim golom jednog od najboljih fudbalera Igmana, sjajnog veznjaka Armina Bešagića.

-Mali rezime tek dvije odigrane utakmice i Vaša očekivanja u četvrtom kolu kada gostujete Borcu u Banja Luci , obratili smo se ovom više nego skromnom momku, Arminu Bešagiću .

„Prije svega veliki pozdrav za vas i vaše pratioce. Kao što ste i rekli zaista imamo fantastičan start sezone jer smo u dva kola ostvarili dvije pobjede. Obje su bile prilićno čvrste, zahtjevne energetskom potrošnjom, ali hvala Bogu na kraju nam se isplatilo. U nedjelju gostujemo Borcu koji je sigurno j3edan od najboljih ekipa u ligi. Mi idemo u Banja Luku da pokušamo odigrati još jednu dobru utakmicu i da pokašamo ostvariti pozitivan rezultat„ kazao je sjajni vezista FK Igmana iz Konjica, Armin Bešagić.

Utakmica između FK Borca i FK Igmana se igra u nedjelju 20. avgusta sa početkom u 19:30 sati .

Ismet Nimanović

Slični članci

Back to top button