KonjicSport

Dženis Ćosić: Protiv Zvijezde očekujemo dobru izvedbu naših igrača

Najava, 2. kolo m:tel Premijer lige BiH, FK Zvijezda 09 – FK Igman Konjic.

Dženis Ćosić, šef stručnog štaba FK Igmana iz Konjica: Prvenstveno očekujemo dobru izvedbu naših igrača na terenu, te tako uspjeti implementirati stvari koje smo zamislili.

Ovog vikenda se igraju tri utakmice 2. kola m:tel Premijer lige BiH, fudbaleri konjičkog premijerligaša su u prvom kolu trebali igrati u Sarajevu sa FK Željezničarom, ali je utakmica odgođena zbog obaveza FK Željezničara u evrorpskom takmičenju. U 2. kolu puleni novog šefa stručnog štaba FK Igmana Dženisa Ćosića, kojeg je Uprava Konjičana postavila za šefa stručnog štaba jednog od najstarijih klubova u BiH, gostuju Zvijezdi 09.

Uprava FK Igmana odlučila je dati povjerenje Dženisu Ćosiću ovom mladom i ambicioznom stručnjaku koji iza sebe ima zavidno iskustvo. Novom šefu i ostalim članovima stručnog štaba Uprava kluba želi mnogo sreće u radu.

-Prvo čestitke za mjesto šefa stručnog štaba FK Igmana, želimo Vam puno uspjeha i naravno sreće u narednom periodu i Vaša očekivanja u duelu sa Zvijezdom 09 u Ugljeviku u duelu , obratili smo se novom šefu stručnog štaba FK Igmana, Dženisu Ćosiću .

„ Prvenstveno očekujemo dobru izvedbu naših igrača na terenu i da uspijemo implementirati stvari koje smo zamislili. Ekipa Zvijezde 09 u prošlom kolu doživjela je težak poraz, ali su isto tako odigrali dobro generalnu utakmicu protiv ekipe Tuzla City, koju smo također pogledali, kako bi se što bolje pripremili, Ekipu Zvijezde 09 u potpunosti respektujemo, ali ćemo dati sve od sebe, da ih iznenadimo i napravimo dobar rezultat„ kazao je novi šef stručnog štaba Igmana iz Konjica, Dženis Ćosić.

Ismet Nimanović

Slični članci

Back to top button