BiHCrna hronikaDruštvoHercegovinaJablanicaKonjicVijesti

POTRESNA ISPOVJEST Enisa Klepo, djevojka koju je pretukao poslodavac u Jablanici: Poderao mi je majicu i udario me je pesnicom

Amir i Ines iznosili su optužbe na moj račun, kako ja unosim nemir u objekt, izjavila je Klepo

Slučaj premlaćivanja uposlenice hotela u Jablanici potresao je bh. javnost, a, kako je za portal “Avaza” ispričala Enisa Klepo, zadobila je teške tjelesne povrede.

Kako je “Avaz” prvi objavio, nju je pretukao poslodavac Amir Džafić, koji je bio u pritvoru iz kojeg je pušten na slobodu.

– Šta da kažem?! Katastrofa – počela je svoju emotivnu ispovijest Klepo, koja je uposlenica tog hotela bila dvije godine, a sukob je nastao kada je rekla da želi dati otkaz.

Verbalno vrijeđanje 

Klepo je najavila otkaz, međutim, njeni poslodavci Amir i Ines Džafić su smatrali da je ona vršila pritisak i na druge kolegice koje su željele dati otkaz. 

Dodala je da je Ines Džafić verbalno napala njenu kolegicu što napuštaju hotel u jeku sezone. Ističe da im je Ines kazala da ignoriraju postupke Amira i da nastave raditi kao i ranije. 

– Amir i Ines iznosili su optužbe na moj račun, kako ja unosim nemir u objekt te da sam ja nagovorila kolegice da daju otkaz. 

Fizički napad 

Amir Džafić nasrnuo je na Enisu, podigavši je sa stolice na kojoj je sjedila na recepciji hotela, poderao joj majicu i udario je pesnicom u lice. 

Amir Džafić - Avaz

Amir Džafić: Pretukao radnicu. Avaz / Privatni arhiv

– Udario me pesnicom, što su zabilježile kamere. Ustala sam i pokušala da se verbalno odbranim. Kako da se branim? Ja imam 60, on ima 160 kilograma. On je jedan konj – prepričava potresnu priču Enisa za portal “Avaza”.

Nekoliko prijeloma kostiju

– Samo se sjećam da sam bila na stepenicama koje vode do bazena, gdje sam rekla da prestane, samo da mi da mobitel da obavijestim roditelje. Ustala sam i rekla mu da se pomjeri. Nekim čudom se pomjerio i rekao da mi neće platiti. Pozvala sam roditelje i momka. Došla je policija. Roditelji su me odveli u Hitnu – rekla je Klepo.

avaz.ba

Slični članci

Back to top button