BiHSport

Poznate sudije za 2. kolo Premijer lige BiH: Petrović sudi Zvijezda 09 – Igman

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odredio je službena lica za tri duela drugog kola nove sezone Premijer lige BiH.

Ovog vikenda su na rasporedu tri utakmice drugog kola Premijer lige BiH, dok će tri meča biti odgođena zbog obaveza bh. predstavnika u Evropi.

Mečevi Sloga Doboj – Željezničar, Borac – Sarajevo, Tuzla City – Zrinjski će biti odgođeni, dok će preostali susreti biti odigrani prema utvrđenom planu.

Susret između Posušja i Širokog Brijega, koji je na rasporedu u petak, igrat će od 21 sat, i sudit će ga Antoni Bandić iz Gruda, dok će njegovi pomoćnici biti Davor Beljo, Boris Dujmović, Mateo Musa.

U subotu će snage odmjeriti Zvijezda 09 i Igman. Susret se igra od 17 sati, a glavni arbitar ovog meča će biti Dragan Petrović i njemu će pomagati Moamer Čaušević, Sreten Udovičić, Elvedin Topuzović. 

U nedjelju, šestog augusta, na stadionu Rođeni će se sasasti Velež i GOŠK iz Gabele. Ovaj meč je na rasporedu od 21 sat. Sudit će ga Admir Musić, a pomagat će mu Emir Zahiragić, Goran Ilinčić i Aleksandar Njegomirović.

Ovako izgleda raspored drugog kola Premijer lige BiH:

Petak, 4. august: HŠK Posušje – NK Široki Brijeg (21 sat, Antoni Bandić, glavni sudija)

Subota, 5. august: FK Zvijezda 09 – FK Igman (17 sati, Dragan Petrović, glavni sudija)

Nedjelja, 6. august: FK Velež – NK GOŠK (21 sat, Admir Musić, glavni sudija) 

image
image
image

Slični članci

Back to top button