DruštvoHercegovina

VLADA HNK: Javna rasprava o Strategiji razvoja sustava socijalne i dječje skrbi u FBiH

U organizaciji Federalnog ministarstva rada i socijalne politike, a uz podršku Ministarstva zdravstva, rada i socijalne zaštite HNK-a u ponedjeljak, 17. jula, od 11 do 13 sati u prostorijama kantonalne skupštine bit će održana Javna rasprava o Strategiji razvoja sustava socijalne i dječije zaštite u Federaciji Bosne i Hercegovine za razdoblje 2023.-2030. godina.

Kako se navodi, Federalno ministarstvo rada i socijalne politike u razdoblju od 4. jula do 4. augusta realizira proces javnih konsultacija o Strategiji razvoja sistema socijalne i dječije zaštite u Federaciji Bosne i Hercegovine za razdoblje 2023.-2030. godina, a sve s ciljem da se ovaj izuzetno važan strateški dokument u što je moguće većoj mjeri približi zainteresiranoj javnosti.

Također i da se relevantne aktere, kao što su centri za socijalni rad i općinske službe socijalne zaštite, ali i druge vladine i nevladine institucije i organizacije koje djeluju u sistemu socijalne i dječije zaštite potakne na aktivno uključivanje u izradu i finaliziranje predmetnog dokumenta.

Slični članci

Back to top button