DruštvoKonjicKulturaPROMOVijestiZabavaZanimljivosti

AKTUELNO Počinje spektakl na Neretvi – Konjic Summer Fest!

Danas počinje spektakularni međunarodni festival, Konjic Summer Fest, koji će se održati u našem gradu od 30. juna do 2. jula.

Festival će obuhvatiti nekoliko izuzetnih događaja, među kojima je Peti Grawe Konjički Cener, trka koja se proteže na 10 kilometara preko pet mostova u samom centru grada. Također će se održati “Relay Race”, muško-ženska štafeta, kao i “Bingo kids run” namijenjen najmlađim sudionicima. – piše klix.ba.

U sklopu festivala planirana je i Garden City Business run, prva hercegovačka poslovna utrka, koja će se održati danas, 30. juna 2023.

Ova utrka je koncipirana s ciljem privlačenja poslovne zajednice i pružanja prilike za povezivanje i razmjenu ideja među poslovnjacima.

U toku dana, planiran je i EXPO, te Business forum, sa mnoštvom zanimljivog sadržaja za sve posjetitelje.

Kao grad s bogatom kulturnom baštinom, Konjic će tokom tri dana festivala pružiti razne kulturne sadržaje i turističke aktivnosti.

Posjetitelji će imati priliku uživati u koncertu Nene Murića večeras na Partizanovom, a u subotu pored DJ Soul-a nastupiti će Frenkie, Kontra i Indigo. ULAZ JE BESPLATAN na igralištu PARTIZANOVO u centru Konjica.

Domaćin festivala je Grad Konjic i hotel Garden City, a organizatori su AK Pace i MM Real Estate. Ambasadorica festivala je naša najbolja plivačica, Lana Pudar.

Budite u toku s najnovijim vijestima o festivalu tako što ćete pratiti službene društvene mreže festivala na Facebooku i Instagramu.

Srdačno vas pozivamo da doživite nezaboravne trenutke pod hercegovačkim suncem u gradu koji spaja Bosnu sa Hercegovinom!

Vidimo se na Konjic Summer Festu 2023! – saopćeno je od strane organizatora.

Slični članci

Back to top button