DruštvoKonjicKulturaVijestiZabavaZanimljivosti

AKTUELNO U Konjicu učenici Druge OŠ organizuju Proljetni bazar 2023

Foto: Mirsad Jazvin

Od ranih jutarnjih sati u Drugoj osnovnoj školi sve je užurbano, veselo i na sve strane privode se kraju aktivnosti oko Proljetnog bazara 2023. godine pod motom – “Kad se male ruke slože”

Podsjećamo, Javna ustanova “Druga osnovna škola” Konjic poziva sve sugrađane da danas od 10:00 do 17:00 sati posjete Školski bazar ispred Škole, a u slučaju da bude padala kiša Bazar će se realizovati u holu Škole.

-Ovogodišnji Školski bazar je pod motom “Kad se male ruke slože”, a ima za cilj pomoć učenicima i njihovim porodicama koji su u stanju socijalne potrebe. Na Bazaru ćete moći doživjeti bogatu ponudu domaćih proizvoda i kreativnih radova koje će Vam nuditi naši učenici, roditelji i nastavnici. Volite li domaće kolače i slana jela? Uživate li u dječijim kreativnim radovima? Ljubitelji ste domaće zimnice? Sve to kao i druženje s našim učenicima naći ćete na Školskom bazaru. Posjetite naš Bazar, razgledajte, kupite dječije proizvode i pomozite nam da zajedno činimo dobro za naše učenike. – navodi se u saopćenju za javnost, prenosi portal novikonjic.ba.

Školski bazar otvoren je od od 10:00 do 17:00 sati.

Pozivamo čitatelje da posjete ovaj jedinstveni događaj u našem gradu.

Foto; Druga OŠ Konjic

Slični članci

Back to top button