BiHSport

Određene sudije za 29. kolo Premijer lige, Sabrija Topalović sudi Želji i Igmanu

N/FS Bosne i Hercegovine je odredio sudije za 29. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu.

Sabrija Topalović Zenica suditi će meč Željezničara i Igmana koji se igra u utorak 2.maja. Asistirat će mu Mirza Čejvanović Tuzla i Stefan Tešanović Ist. Sarajevo, četvrti sudija je Dragan Kesić Gradiška, a delegat Goran Skoko Ljubuški.

Derbi igraju Sarajevo i Široki Brijeg, a meč će suditi Miloš Gigović sa pomoćnicima Arnelom Novalićem i Markom Zelenikom. Četvrti sudija je Dragan Petrović.

U još jednom derbiju sastaju se Velež i Borac, a meć sudi Antoni Bandić. Pomažu mu Damir Lazić i Radislav Kačavenda, a četvrti sudija je Frano Jelić.

Irfan Peljto će suditi gradski derbi Slobode i Tuzla Cityja, jako bitan meč u borbi za opstanak. Pomažu mu Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo, a četvrti sudija je Mateo Musa.

Darko Gedžić iz Brčkog biće glavni sudija na meču Posušja i Zrinjskog. Pomažu mu Dženan Milić i Enes Đozić, Četvrti sudija je Adis Mulahasanović.

U Doboju za opstanak igraju Sloga i Leotar, a sudi Mirza Kazlagić iz Cazina. Pomažu mu Emir Zahiragić i Sreten Udovičić, dok je Admir Musić četvrti sudija.

Slični članci

Back to top button