HercegovinaKonjicSportVijesti

Jusufbegović: Potpisali smo igrače za pozicije na kojima smo deficitirani

Trener Veleža otkrio plan priprema

Za tri dana ekipa Veleža službeno će skrenuti sa pripremama. Prozivka je u ponedjeljak, tog devetog siječnja, zakazana za 15 sati.

Ono što je poznato u ovom trenutku, Ante Hrkać i Mitar Ćuković novi su igrači Veleža, tko će biti sljedeći – teško je reći. Saša Domić koji se spominje u kuloarima, ili eventualno netko četvrti, jedan igrač prema naprijed. Puno toga ovisiti će o tomu tko napušta ekipu, a tu situacija nije do kraja jasna, jer u ovoj pauzi, ako ne računamo igrače koji su otišli prije, nitko nije napustio ekipu.

– Za sada smo potpisali ugovore igrača za pozicije na kojima smo bili deficitarni. Vidjet ćemo kako će to ići dalje, ocijenio je trener Nedim Jusufbegović za Dnevni list

– Najavljeno smanjenje ugovora pravi problem, ali što je, tu je.

Strateg Rođenih, usput je priopćio i nešto detaljniji plan priprema koje uključuju i dio koji će biti odrađen u Antaliji…

– Ono što je poznato u ovom trenutku, jeste da ćemo u Mostaru, u razmaku od sedam dana prije odlaska u Tursku, odigrati tri utakmice. Pa ćemo tako 14. ovog mjeseca igrati protiv Blagaja, sedam dana poslije protivnik je Neretvanac iz Opuzena (21. 1.), a prije polaska u Tursku Igman iz Konjica (28. 1.). Vrlo vjerojatno protiv Blagaja igramo u Blagaju, a onda protiv Neretvanca i Igmana na našem pomoćnom terenu, objasnio je Jusufbegović.

U Antaliji čekaju jači protivnici.

– U Turskoj ćemo također igrati tri utakmice, protivnici bi trebali biti klubovi iz Ukrajine i Litve, a vidjet ćemo da li ćemo možda ovom popisu od šest utakmica eventualno dodati još jednu, zaključio je strateg Rođenih kojeg je jedna vijest posebno obradovala.

A potvrdio ju je prvi čovjek NS BiH, Vico Zeljković.

– Održao sam sastanak sa Senadom Keveljom, novim predsjednikom Veleža. Zadovoljni smo što su radovi na stadionu u Vrapčićima konačno završeni, očekujem nastavak dobre suradnje, stoji u objavi Saveza.

Slični članci

Back to top button