KonjicSportVijesti

KONJIC  Deset ekipa igra na Turniru mjesnih zajednica

Foto: E.N./Novikonjic.ba

U srijedu, 4. januara 2023. godine u sportskoj dvorani održan je sastanak organizacionog odbora i predstavnika ekipa turnira Mjesnih zajednica u malom fudbalu i izvlačenje grupa. – piše novikonjic.ba

Turnir se igra pod pokroviteljstvom Grada Konjica i u organizaciji JU Sportska dvorana Konjic, a  nagradni fond je 100.000 KM. Za turnir se prijavilo deset (10) ekipa koje su podjeljene u dvije grupe.

Grupa A

1. Čelebići

2. Džepi

3. Novo Naselje

4. Trešanica

5. Podorašac

Grupa B

1 . Glavatičevo

2. Grabovci

3 . Glavičine – Bijela

4. Stari Grad

5. Neretvica

Turnir počinje u petak, 6. januara u sportskoj dvorani sa početkom u 19:30 sati.

Ustanova Sportska dvorana Konjic, uz pokroviteljstvo Grada Konjica organizuje različite sportske i zabavne sadržaje tokom godine za Konjičane i goste, koji naročito u ljetnim mjesecima, privuku veliku pažnju i budu veoma dobro posjećeni. Sigurno da vlada veliko interesovanje svih ekipa, odnosno mjesnih zajednica za ovaj turnir gdje žele da predstave svoju mjesnu zajednicu u što boljem svijetlu.

Cilj je svakako, da promovišemo zdrav način života, a također u toku mjeseca januara stanovnici našeg grada bit će u prilici da provedu ugodne sportske trenutke bodreći i navijajući za svoju mjesnu zajednicu na turniru.

Svim učesnicima turnira želimo što bolji rezultat i uspjeh. Neka pobjede najbolji!

Ismet Nimanović / novikonjic.ba

(rtnk)

Foto: E.N./Novikonjic.ba

Slični članci

Back to top button