BiHDruštvoKonjicVijesti

KONJIC / Humanost pobijedila: Jasmina će dobiti operaciju zahvaljujući plemenitim donatorima!

Zahvaljujući velikom broju plemenitih ljudi, humanitarna akcija “Spasimo Jasminu” pokrenuta prije par dana od strane Udruženja Pomozi.ba uz objavu na društvenim mrežama i medijima uspjela je da animira veliki broj građana koji su pozivanjem na humanitarni broj uplatili svoju donaciju ili direktnim uplatama na banku pomogli da se u rekordnom roku skupi neophodni novac za operaciju naše Konjičanke Jasmine Smajić.

“Jasmina Smajić iz Konjica će zahvaljujući vašoj podršci otići na operaciju u Istanbul, jer su novčana sredstva za njenu operaciju prikupljena. Hvala vam.” – saopćeno je iz udruženja Pomozi.ba.

Dragi čitatelji, ovim putem želimo izraziti duboku zahvalnost svakom od vas koji ste doprinjeli humanitarnoj akciji za našu sugrađanku Jasminu Smajić. Vaša plemenitost i humanost potaknuli su mnoge da se pridruže i pruže pomoć. Vijest o Jasmini i potrebi za sredstvima za operaciju se brzo proširila. Vaša podrška je bila ključna u prikupljanju neophodnog novca u rekordnom roku.

Ovo je snažan dokaz da zajedno možemo postići velike stvari i pokušati spašavati živote. Još jednom, hvala vam od srca, a Jasmini i njenoj porodici puno sreće i da nam se vrate sa lijepim vijestima.

Vaš Novi Konjic

VEZANA VIJEST

Slični članci

Back to top button