BiHKonjicSportVijesti

Adem Kozić: Zahvaljujemo publici koja nas je vodila do pobjede, očekujemo tri boda

U nedjelju 24. marta, ponovo fudbaleri FK Klisa iz Buturović Polja igraju derbi.

Nakon domaće utakmice u nastavku prvenstva pomenute lige i velike pobjede na svom stadionu od 2:1 u duelu sa jesenjim prvakom, ekipom NK Ljubuški, od 2:1, puleni šefa stručnog štaba Nedima Kudre su lideri na tabeli sa tri boda prednosti naspram NK Ljubuškog.

Jedan od nazaslužnijih u ekipi hercegovačkog Hofenheima je sjajni mladi stoper Adem Kozić koji je dao veliki doprinos pobjedi FK Klisa od 2:1.

– Upućujemo vam čestitke za pobjedu nad već bivšim liderom NK Ljubuškim, kakvi su osjećaji nakon velike pobjede protiv NK Ljubuškog? Novi lideri ste na tabeli, obratili smo se ovom, više nego skromnom stoperu FK Klisa.

-„Hvala vam na čestitkama i da se zahvalim publici koja nas je vodila do pobjede. Što se tiče same utakmice, možemo biti itekako zadovoljni, s obziom da je prva utakmica ove godine i da smo igrali protiv jesenjeg prvaka. Zasluženo smo pobijedili i preuzeli lidersku poziciju, što nas itekako promoviše za nastavak sezone i da ako Bog da ostvarimo zadane ciljeve”, kazao je Adem Kozić.

– Koja su vaša očekivanja pred novi derbi u Mostaru protiv NK Kruševa?

-“Naredna utakmica je derbi kola gdje nas očekuje izuzetno teško gostovanje kod ekipe Kruševa. Mi spremno ulazimo u ovu utakmicu i očekujemo da se sa 3 boda vratimo u Buturović Polje”, riječi su Adema Kozića.

Ismet Nimanović

Slični članci

Back to top button