DruštvoHercegovinaJablanicaTurizamVijesti

PD “Prenj – Glogošnica 1979” vrši upis novih članova za 2024. godinu

Planinarsko društvo “Prenj – Glogošnica 1979” obavještava sve svoje članove, i one koji to žele postati, da od kreću s narudžbama i distribucijom članskog materijala za 2024. godinu, te ovim putem pozivaju sve stare članove da produže svoju članarinu, a sve zainteresirane planinare i ljubitelje prirode da im se pridruže i uzmu učešće u aktivnostima Društva u 2024. godini.

Upravni odbor je na sastanku, održanom 5. 1. 2024. godine, donio odluku da cijena članarina ostane na nivou prošlogodišnje, i to:

20,oo KM – seniori (osobe sa napunjenih 18 godina)

15,oo KM – juniori (maloljetne osobe)

5,oo KM – članska iskaznica (samo za nove članove)

Rok za prvu planiranu narudžbu i produženje članarine je 14.1. 2024. godine (nedjelja), kada šalju narudžbu do tad naručenog članskog materijala.

Članski materijal može se naručiti kod sekretara Društva – Naid Keskin, bilo kojim danom u sedmici, a dodatne informacije o naručivanju i preuzimanju istog možete dobiti:

– pozivom na broj telefona: 066 237 804 (Viber, WhatsApp),

– putem e-maila: pdpg1979@gmail.com,

– ili Facebook stranice PD “Prenj – Glogošnica 1979”.

Kupovinom članske markice i učlanjenjem u PD “Prenj – Glogošnica 1979” pomažete rad i sve aktivnosti našeg Društva.

Na istom sastanku donesena je i odluka o cijenama noćenja u planinarskoj kući “Međuprenje” (1540 mnv):

5,oo KM – za članove PD “Prenj – Glogošnica 1979”;

10,oo KM – za članove PS BIH/FBIH, odnosno članove bilo kojeg planinarskog društva iz Bosne i Hercegovine sa uredno plaćenom članarinom i važećom markicom za tekuću godinu;

15,oo KM – za sve planinare i posjetioce koji ne posjeduju člansku iskaznicu PS BIH/FBIH, odnosno nisu članovi niti jednog planinarskog društva u našoj državi.

10,oo Eur / 20,oo KM – za inostrane posjetioce planinarske kuće „Međuprenje“.

Odluka o zabrani pušenja u planinarskoj kući “Međuprenje” ostaje na snazi i tokom 2024. godine.

Planinarsko društvo “Prenj – Glogošnica 1979” se još jednom zahvaljuje svima koji su nam se pridružili tokom 2023.godine, te onima koji su tokom prošle godine produžili svoje članstvo u našem Društvu. Vas skoro 250 zadalo nam je ozbiljan domaći zadatak da i u ovoj 2024. godini nastavimo tamo gdje smo stali na kraju 2023. godine, i da u ovu godinu krenemo još kvalitetnije, s još više truda i zalaganja u misiji ispunjenja vaših očekivanja i opravdanja vašeg povjerenja, naveli su iz Upravnog odbora Društva.

Slični članci

Back to top button