BiHBiznisDruštvoHercegovinaJablanicaKonjicMagazinPrivredaPROMOSvijetVijestiZanimljivosti

Svečano otvorenje dućana Sardoba u Konjicu: Nova shopping destinacija

Smješten na Trgu Državnosti Alije Izetbegovića, uz glavnu saobraćajnicu na semaforu, dućan Sardoba Konjic pružit će stanovnicima pristup raznim, karakterističnim proizvodima čajeva iz Azije, začina i orašastih plodova.

U poslovnicama dućana nalazi se oko 110 proizvoda (začina, orašasto voće, jezgrasto voće, suho voće, suho povrće, delikatese, kao što je suha dinja, mungo grah..) i još puno zanimljivih proizvoda, a od sutra svi ovi proizvodi mogu se pronaći i u centru Konjica.

Povodom svečanog otvorenja, Sardoba nudi posebne popuste do 50% na odabrane artikle.

Osim ušteda, kupci će imati i priliku sudjelovati u uzbudljivoj nagradnoj igri i osvojiti vrijedne nagrade. Svaka kupovina tokom svečanog otvorenja uključit će kupce u nagradnu igru za priliku osvojiti poseban poklon paket.

Sardoba ima svoj web sajt: https://semisdoo.com/ rade i online narudžbu na teritoriji cijele BiH. Poštarina se plaća 7 KM, a preko 100 KM besplatna je dostava.

O vlasnici Sardobe – Konjičanki, Sejdefi Šoto

Sejdefa Šoto, magistrica je poljoprivrednih nauka, a poslije završene Srednje poljoprivrede škole Konjic, obrazovanje je nastavila na Poljoprivredno – prehrambenom fakultetu Sarajevo. Diplomirala je u januaru 2009. godine, a već u februaru 2010. godine upisuje postdiplomski studij smjer: Voćarstvo. Završava pripravnički staža u Savezu poljoprivrednih udruženja u Konjicu te radni odnos nastavlja u Federalnom zavodu za poljoprivredu Sarajevo. U septembru 2019. godine odlazi u Republiku Uzbekistan kroz angažman švedske firme.

O njenom inspirativnom poslovnom uspjehu razgovarali smo nedavno u Intervju za portal NoviKonjic:

Slični članci

Back to top button