BiHDruštvoHercegovinaKonjicKulturaMagazinNVOPolitikaPROMOSvijetVijestiZabavaZanimljivosti

SVEČANOSTI Video sa Gala večeri filantropije u Konjicu

Udruženje “Volonteri i prijatelji konjičke regije” (VIPK) objavilo je video sa Gala večeri filantropije koju su održali 6. oktobra 2023. godine u kino sali Narodnog univerziteta Konjic uz podršku Vijeća mladih i Grada Konjica.

Gala večer filantropije u Konjicu bila je prilika da se odaju priznanja onima koji su svojim filantropskim djelovanjem doprinijeli poboljšanju života u gradu.

Video koji je objavljen na YouTube kanalu portala NoviKonjic pruža uvid u atmosferu i događaje koji su se odvijali tokom ove večeri. Na videu možete vidjeti nastupe Konjičkih tamburaša, dodijeļu priznanja i zahvalnica te razgovor s nekim od dobitnika.

Gala večer filantropije bila je važan događaj za Konjic, jer je pokazala koliko je grad zahvalan onima koji mu pomažu. Videozapis ove večeri podsjetit će Konjičane na važnost filantropije i potaknuti ih da i sami doprinesu poboljšanju života u gradu.

Ovaj video je značajan i za širu javnost, jer pokazuje kako se filantropija može prakticirati u malim zajednicama. Videozapis može poslužiti kao inspiracija drugim zajednicama koje žele organizirati slične događaje.

Pozivamo sve da pogledaju ovaj videozapis i da se uvjere u važnost filantropije za Konjic i za cijelu BiH.

………………………….

Projekat podržava Vlada Sjedinjenih Američkih Država putem USAID BiH aktivnosti Snaga lokalnog – Naša zajednica je naša odgovornost, u saradnji sa Fondacijom tuzlanske zajednice.

Slični članci

Back to top button