KonjicVijesti

JKP Standard Konjic obavještava korisnike o potpisivanju ugovora o komunalnim uslugama

JKP Standard Konjic obavještava korisnike komunalnih usluga (fizička i pravna lica) da će u narednom periodu biti nastavljeno potpisivanje ugovora o komunalnim uslugama.

Ugovori će biti dostavljeni putem inkasanata, a mogu se preuzeti i u prostorijama preduzeća na adresi Musala do broja 3.

Također, korisnici imaju mogućnost da online prijave da im računi dolaze na e-mail, putem aplikacije na web stranici: https://www.standardkonjic.com

Cilj potpisivanja ugovora je da se regulišu međusobna prava, obaveze i odgovornosti između davaoca komunalnih usluga i korisnika komunalnih usluga.

Ukoliko korisnik odbije zaključiti ugovor o korištenju komunalne usluge, a komunalna usluga se pruža, ostaje u obavezi da plaća troškove komunalnih usluga u skladu sa članom 23. Zakona o komunalnoj djelatnosti (“Sl.novine HNK”br. 4/2016).

Ukoliko korisnik iz bilo kojeg razloga nije preuzeo ugovor, potrebno je da obavijesti preduzeće pozivom na kontakt broj: 036/726 -180. Ukoliko korisnik ima bilo kakve nejasnoće na dostavljeni ugovor može kontaktirati preduzeće na prethodno navedeni broj ili lično doći u prostorije preduzeća, gdje će dobiti sve potrebne informacije.

JKP Standard Konjic također upozorava sve korisnike da redovno plaćaju komunalne usluge kako bi izbjegli dodatne troškove prinudne naplate.

JKP Standard Konjic izražava iskrenu zahvalnost svim korisnicima koji su redovno izmirivali svoje obaveze prema prethodnom davaocu komunalnih usluga.

JKP Standard Konjic poziva sve korisnike da podrže napore preduzeća i zajedno rade na očuvanju okoliša i unapređenju ugodnijeg i zdravijeg mjesta življenja.

Slični članci

Back to top button