BiHCrna hronikaDruštvoHercegovinaKonjicMagazinNVOVijesti

POZIV SVIM KONJIČKIM LOVCIMA Nastavlja se sveopšta potraga za Zulfom Ćibo – svi na teren

Već od ranih jutarnjih sati započele su sveopšte pripreme za veliku pretragu šumsko-planinskog terena gdje je prema posljednjim informacijama nestala muška osoba, naš sugrađanin, Zulfo Ćibo, saznaje portal novikonjic.ba.

-U koordinaciji sa našim lovačkim udruženjima planiramo da proširimo potragu. Vjerujemo, da je njihovo iskustvo neprocjenjivo i da će nam pomoći pronaći nestalog čovjeka. Ovim putem pozivamo sve lovce sa područja grada Konjica, da nam se pridruže i da se jave vođama svojih sekcija radi dalje organizacije. – izjavili su iz GSS Prenj za naš portal.

Iz Jedinstvene lovačke organizacije upućen je apel svim lovcima:

„Na zahtjev GSS „Prenj“ koji su u toku proteklih nekoliko dana tragali za nestalom osobom Zulfo Ćibo pozivamo članove JLO ,,KONJIC,, da se dana, 13. 9. 2023. godine uključe u potragu za našim sugrađaninom. Okupljanje je u 08.30 sati na Petrol pumpi Živasnica. Sa sobom ponijeti vodu i hranu, te prikladnu odjeću i obuću. Kontakt broj: 061/271-941.“ – saopćeno je iz JLO Konjic.

VEZANA VIJEST: https://www.novikonjic.ba/2023/09/11/detalji-nestanka-zulfe-cibe-u-selu-vrdolje-kod-konjica-odveo-kravu-da-je-bik-oplodi-rodbina-tvrdi-da-je-uvijek-sav-novac-nosio-sa-sobom/

Slični članci

Back to top button