KonjicSport

FK Klis u Hadžićima igra u nedjelju protiv Radnika

Fudbaleri FK Klisa iz Buturović Polja u Hadžićima u nedjelju 6. avgusta od 18:00 sati igraju predposljednju pripremnu utakmicu u Hadžićima protiv federalnog prvoligaša domaćeg Radnika.

FK Klis Buturović polje kako stoji na FB stranici ovog kluba u nedjelju 6. avgusta od 18:00 sati će gostovati Radniku Hadžići i odigrati predposljednju pripremnu utakmicu Ove će za Hadžićane biti generalna proba pred početak sezone u m:tel Prvoj ligi FBiH.

Do početaka sezone u FK Klis će još gostovati kod ekipe NK Brnjaci. Taj susret se igra u subotu 12. avgusta od 18:30 sati.

Napominjemo da će puleni šefa stručnog štaba FK Klisa, Nedima Kudre, fudbalske legende, novu sezonu otvoriti gostujučom utakmicom protiv NK Ljubuškog u nedjelju 20. avgusta (nedjelja) u 17:00 sati, što znaći da ćemo na prvu domaću utakmicu čekati do 27. avgusta, kada će ugostiti NK Kruševo, prošlogodišnjeg viceprvaka Druge lige grupa Jug.

“Teški poraz na gostovanju kod NK Rame u Prozoru (6:0), u okviru četvrtfinala Kupa NS HNK/Ž, ostao je iza nas i vjerujemo da se, uz još jedno izvinjenje svim navijačima i simpatizerima, onakve stvari više se neće dešavati”, objavili su iz FK Klis.

Ismet Nimanović

Slični članci

Back to top button