DruštvoHercegovinaKonjic

Vatrogasci u HNK zabilježili više tehničkih intervencija

Vatrogasci u Hercegovačko – neretvanskom kantonu imali su nešto mirnijih 24 sata. Zabilježeno je više tehničkih intervencija nego intervencija na gašenju požara.

U Konjicu su vatrogasci jučer od 14:05 sati gasili požar na automobilu u mjestu Orahovica, a zabilježili su i tehničku intervenciju od 18:45 sati kada je jedna cisterna odvezla vodu na Zvekušu.

Mostarski vatrogasci su jučer u 10:35 sati imali intervenciju na otvaranju stana u ulici Ante Starčevića. Od 13 sati gasili su požar u Blagaju gdje je vatra zahvatila travu i nisko raslinje.

Vatrogasci u Čapljini su jučer od 7:45 sati radili na sapiranju tribina i okoliša nogometnog igrališta u Gabeli, a od 19:20 sati pružili su ispomoć nepokretnoj osobi u Tasovčićima. Od 21:10 sati vršili su obilazak gradske deponije u Adi.

Požar na lokalitetu Lisine kod Neuma je ugašen, aktivno je izdimljavanje, t evatrogasci dežuraju na terenu. Neumski vatrogasci su od 1 sat iza ponoći imali intervenciju na gašenju požara na Jazinama gdje je vatra zahvatila kontejner sa smećem.

Vatrogasci u Prozoru, Jablanici, Čitluku i Stocu nisu imali zabilježenih intervencija.

Slični članci

Back to top button