DruštvoKonjicPolitikaVijesti

GRADSKA UPRAVA KONJIC: Javni poziv – zahtjevi i prijedlozi za budžet 2024.

          Pozivaju se svi zainteresovani subjekti (mjesne zajednice, nevladine organizacije, ustanove, javne ustanove, službe za upravu Grada Konjica, pravna i fizička lica) da dostave zahtjeve za planiranje  sredstava u budžetu za 2024. godinu.

          Opći cilj javnog poziva je finansiranje/sufinansiranje projekata, programa, inicijativa i ostalih aktivnosti od značaja za Grad Konjic, koji imaju za cilj da doprinesu poboljšanoj kvaliteti života, te proizvodnoj, socijalnoj, demografskoj i infrastrukturnoj revitalizaciji.

          Prednost će imati projekti koji direktno doprinose boljem kvalitetu života građana.

          Potrebna dokumentacija: potpisan i ovjeren zahtjev, u sklopu kojeg je potrebno navesti opis projekta, programa, inicijative i ostalih aktivnosti; finansijsku konstrukciju; mjesto realizacije, kao i broj korisnika koji će imati korist od projekta, programa, inicijative i ostalih aktivnsti.

          Pozivamo sve gore navedene da se animiraju i aktivno uključe u sam proces predlaganja i odlučivanja o donošenju budžeta i korištenju budžetskih sredstava Grada Konjica za 2024. godinu, koji je bitan za sve građane Grada Konjica.

          Prijedloge i zahtjeve za planiranje sredstava u budžetu za 2024. godinu potrebno je dostaviti u zatvorenoj koverti direktno na protokol Grada Konjica ili preporučeno putem pošte na adresu: Grad Konjic, Ulica Maršala Tita broj 62, 88400 Konjic, sa naznakom za „Javni poziv  za podnošenje zahtjeva i prijedloga za planiranje sredstava u budžetu za 2024. godinu“.

          Javni poziv ostaje otvoren do 31.08.2023. godine.

https://www.konjic.ba/ba/oglasi/1336-javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-i-prijedloga-za-planiranje-sredstava-u-bud%C5%BEetu-za-2024-godinu.html

Slični članci

Back to top button