DruštvoKonjicNVOVijestiZanimljivosti

ŽENA ZA ŽENU KONJIC: Uspješno završena edukacija digitalnog marketinga

U okviru projekta “Podržimo oporavak žena u Bosni i Hercegovini” (2020-2023), Žene za Žene International uspješno je organizovala edukacije II modula na temu informatičko-komunikacijskih vještina.

Članice udruženja žena za ruralni razvoj imale su priliku steći osnovno znanje o digitalnom marketingu. Upoznale su se sa najnovijim trendovima i strategijama digitalnog marketinga i stekle su vještine koji će im pomoći da efikasnije promovišu svoje projekte, dosegnu nove ciljne grupe i ostvare pozitivne promjene u svojim zajednicama. Također, učesnice edukacije upoznale su se i sa konceptima umjetne inteligencije te su proširile svoje znanje o digitalnoj sigurnosti.

Obuke su održane u Kaknju, Zavidovićima i Mostaru, a učesnice su pokazale veliku zainteresovanost za sticanje novih znanja. Vjerujemo da će nove vještine biti od velike važnosti za dalji rad njihovih udruženja.

Projekat podržava Women for Women International u suradnji sa Fondacijom Cartier, a implementira Žene za Žene Internatonal.

Udruženje žena “Vrba” – Mostar

Udruzenje žena “Most” Jablanica

Udruzenje Zena Kovaci

Majska Ruza

Udruženje Žena Krivaja Iskra

Udruženje žena “Pašinke”

Udruženje Žena Zejneb Zavidovići

UŽ “Mozaik” V. Čajno

UŽ “Trst” Tršće

Udruženje žena Ahmićanke

UG “Aktiv žena Donje Moštre” iz Donjeg Moštra

Udruženje građana “Probudi se”

UŽ-Ruka Kalošević

UŽ “NERA”

ZENA ZA ZENU Konjic; Konjic, Federation Bosnia and Herzegovina

Slični članci

Back to top button