KonjicSport

Utakmicu između Čelika i Klisa posmatrat će stručni štab i igrači fudbalske reprezentacije BiH

U nedjelju od 19 sati na Bilinom Polju igra se revanš meč doigravanja za Prvu ligu FBiH (prvi meč u Konjicu 1:1).

Iz FK Klis su obavijestili sa su spremni za posjet kultnom Bilinom Polju i da imaju informacije za navijače:⚪

“Brojimo sitno do uzvratne utakmice doigravanja za plasman u m:tel Prvu ligu FBiH između NK Čelik Zenica i FK Klis koja će biti odigrana sutra (11.06.2023) na stadionu Bilino Polje u Zenici s početkom u 19:00 sati.

Iako neće biti organizovanog odlaska, određeni broj navijača i simpatizera FK Klis putovat će na predstojeće gostovanje u privatnoj režiji. Stoga donosimo nekoliko zvaničnih informacija tehničke prirode.

Dogovorom predstavnika NK Čelik i FK Klis kompletna sjeverna tribina bit će rezervisana za gostujuće navijače.

Ulaznice, po cijeni od 4 KM, bit će moguće kupiti na ulazu na sjevernu tribinu.

Sugerišemo da naši navijači i simpatizeri koriste veliki parking koji se nalazi upravo iza sjeverne tribine Bilinog Polja za parkiranje privatnih automobila.

Kada su u pitanju pravila ponašanja napominjemo da će važiti ista pravila kao u prvom susretu igranom na Gradskom stadionu u Konjicu: https://tinyurl.com/47un95aa.

Od rukovodstva NK Čelik smo dobili informaciju da će sutrašnji susret iz svečane lože Bilinog Polja posmatrati kompletan stručni štab i igrači A fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, na što smo posebno ponosni”.

Posljednji trening pred gostovanje u Zenici ekipa FK Klisa obavila je u Jablanici.

Šef stručnog štaba Nedim Kudra na raspolaganju ima 19 prvotimaca, kojima će se pridružiti Faris Mušinović ili Elmis Hakalović iz juniorske ekipe.

Slični članci

Back to top button