BiHKonjicSport

Musemić nakon skandaloznog suđenja u Banjaluci: “Glavno pitanje je kuda nas ovo vodi?”

Nakon skandaloznog suđenja u Banjoj Luci, gdje je Borac savladao Igman minimalnim rezultatom 1-0 u 27. kolu Premijer lige BiH, trener Igmana Husref Musemić govorio je za portal Sport.bosnainfo.ba o dešavanjima na toj utakmici.

– Iskren da budem suvišno je više išta reći nakon svega. Neko će to shvatiti onako, neko ovako, ali čovjek ne zna više šta bi mogao reći pametno. Ja kao čovjek koji se kao mlad počeo baviti ovim poslom, i kao fudbaler i kao trener, uvijek sam nastojao da budem sportista. To je na prvom mjestu. I želim da na tome i ostane, rekao je na početku razgovora Husref.

Musemić navodi da postoje mnogo strašniji problemi od ovih trenutnih.

– Glavno pitanje je kuda nas ovo vodi? Evo ja sam već u nekim godinama i moje već, hajdemo reći, prolazi. Ali šta s novima, mladim igračima i trenerima? Šta njih čeka? Šta im se ostavlja u naslijeđe?

Uvijek sam želio da budem na nivou u ovom sportu, gledao sam da moje ponašanje bude u domenu sportskog koliko god je to moguće. Ali, nisam siguran da naša mladost ima nešto dobro da im ostavimo u amanet, kaže razočarani Musemić.

Slični članci

Back to top button