BiHKonjicSport

Barbarić nahvalio Igman

Utakmicom na Uskrsni ponedjeljak na Pecari s početkom u 18 sati momčadi NK Široki Brijeg i FK Igman Konjic zatvorit će 25. kolo m:tel Premijer lige BiH.

Na današnjoj konferenciji za medije spomenuti ogled najavili su šef stručnog štaba Ivica Barbarić i krilni napadač Ilan Pejić.

– Imamo jasan cilj, zanima nas samo pobjeda. Kako bi zacrtani cilj ostvarili trebamo biti koncentrirani i fokusirani cijelu utakmicu. Moramo pokazati upornost i borbenost i samo na taj način možemo ostvariti važna tri boda, istaknuo je Barbarić.

Biranim je riječima najavio sljedećeg suparnika istaknuvši kako se radi o jako dobroj momčadi.

Igman je kvalitetna i vrlo praktična momčad, znaju što hoće. Imaju spoj kvalitetnih mladih igrača i iskusnih rutinera. Istaknuo bih Durakovića i Hrelju, a od ovih iskusnijih Bodula, Oremuša i Ramića u vrhu napada. Znamo da će biti teško, ali smatram kako možemo doći do pobjede uz borben stav igrača, poručio je Barbarić.
– Momčad Igmana je najopasnija u prekidima i upravo na taj segment trebamo obratiti najviše pozornosti, upozorio je šef struke Širokog Brijega.
Krilni napadač Ilan Pejić naglasio je kako među igračima vlada dobro raspoloženje i da su motivirani za novi izazov koji ih očekuje pred domaćim navijačima.

– Mislim da je vrijeme započeti jednu pozitivnu seriju rezultata. Moramo pružiti maksimum na terenu i izvršiti sve zamisli stručnog stožera. Igman je kvalitetna momčad i to su pokazali u nastavku sezone, digli su se u igri i imaju novu momčad punu iskusnih igrača. Smatram kako možemo doći do pobjede pred našim navijačima, rekao je Pejić

U redovima Plavo-bijelih ima “sitnih” ozljeda, a jedini koji sigurno ne konkurira za utakmicu je kartonirani krilni napadač Cyrille Kpan.

Pravdu na Pecari dijelit će Admir Musić iz Sarajeva. Za gledatelje pred malim ekranima izravan prijenos omogućila je Arena Sport TV.

Slični članci

Back to top button