KonjicVijesti

ODRŽANA SKUPŠTINA Odbijena ostavka rukovodstva Sindikata Doma zdravlja Konjic

Foto: Edi B.

PIŠE: Amina Čilić / novikonjic.ba

Početkom marta, održana je redovna godišnja skupština Nezavisnog sindikata uposlenika Doma zdravlja Konjic, koju je vodio predsjednik, Elvir Memidžan, a za portal novikonjic.ba istakao je, da je sjednica prošla u najboljem radu, bez nekih nesuglasica.

-Prva tačka dnevnog reda bila je izvještaj o radu Sindikata  kroz retrospektivu  sprovedenih aktivnosti tokom protekle 2022. godine, kao i uvid u finansijski izvještaj. Na drugoj tački dnevnog reda raspravljalo se o ponuđenoj ostavci predsjednika i Predsjedništva sindikata koja je jednoglasno odbijena. – kazao je Memidžan.

Skupština nastavlja svoj rad i u 2023. godini u istom sastavu, a njihov rad pratit ćemo redovno i javnost izvještavati o svim bitnim aktivnostima.


(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora novikonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu novikonjic.ba je Udruženje VIPK i portal novikonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj. link na portal novikonjic.ba. Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem redakcijskog e-maila: novikonjic@gmail.com.)

Slični članci

Back to top button