HercegovinaVijesti

MARIJA VUKOJA LASTVIĆ IZABRANA ZA NOVU PREDSJEDNICU TURISTIČKOG KLASTERA HERCEGOVINA

Foto: Turistički klaster Hercegovina

U prostorijama Turističkog klastera Hercegovina u Visitor Centar Buna održana je izvanredna izborna Skupština. Za novu predsjednicu Turističkog klastera Hercegovina jednoglasno je izabrana Marija Vukoja Lastvić.

‘Ovim putem se želim zahvaliti svim članovima koji su glasali za mene i ukazali mi svoje povjerenje. Posebno hvala našem uvaženom dosadašnjem predsjedniku Stjepanu Primorcu koji je vodio Klaster od prvog dana i doveo nas na snažnu poziciju na kojoj smo danas. Jako puno posla je preda mnom, osjećam veliku odgovornost i obvezu prema svima vama, i dati ću sve od sebe da napravim dobre rezultate koji će nam svima koristiti u daljnjem razvoju turizma u regiji Hercegovina koja ima potencijal biti jedna od ozbiljnijih destinacija na našem tržištu”, objavila je Marija. Inače, Marija je generalni menadžer ugostiteljskog objekta ”Hajdučke vrleti”, predsjednica Udruge „Visit Blidinje“, na čelu je Hajdučke republike…

Turistički klaster Hercegovina je regionalna organizacija prepoznata na turističkoj karti šire regije i Europe. Čine ga entuzijasti i uspješni poduzetnici i predstavnici javnog i civilnog sektora, koji zajedno stvaraju proizvode i usluge visoke dodane vrijednosti i za najzahtjevnije goste iz različitih kultura i običaja. TKH je također pokretač (i središte) održivog gospodarskog razvoja regije Hercegovina.

Blidinje.NET

Slični članci

Back to top button