HercegovinaVijesti

Svečana dodjela Zlatnih plaketa najboljim studentima

foto:Mostarski.ba

Svečana ceremonija dodjele Zlatnih plaketa Unije studenata Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, će se održati u amfiteatru Fakulteta humanističkih nauka, u četvrtak 22.12.2022. godine sa početkom u 12:30 sati.

Zlatnu plaketu Unije studenata dobit će 13 najboljih studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru.

Kako je najavljeno, svečanoj ceremoniji će prisustvovati ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, prof. dr. Rašid Hadžović, prof. dr. Alena Huseinbegović, rektorica Univerziteta, prorektori, te dekanice, dekani i voditelji univerzitetskih studija, kao i članovi Predsjedništva Unije studenata, te ostali saradnici.

Osim dodjele Zlatnih plaketa, na ceremoniji će biti dodjeljene zahvalnice fizičkim licima koji su doprinijeli radu Unije studenata, te Povelja sa zlatnim grbom Unije studenata.

“Ove nagrade nam svima mnogo znače jer svijet mogu mijenjati samo oni najbolji, a upravo smo dobili to priznanje da smo korisni članovi našeg društva i da promjene ovise od nas i našeg truda, te da od Vas imamo podršku za sve ideje i inovacije u cilju napretka”, saopćeno je iz Unije studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” Mostar, piše Mostarski.ba.

Slični članci

Back to top button