HercegovinaSportVijesti

Velež dobio pojačanje za nastavak sezone

Fudbalski klub Velež Mostar pojačao je svoje redove za tekuću sezonu stjecanjem prava nastupa povremenog reprezentativca Irana, Arefa Gholamija.

Gholami, koji ima 26 godina, pridružio se Veležu ove zime, kako bi popunio mjesto koje je ostavio Bruno Oliveira. Dolazak igrača s bogatim iskustvom iz Irana, gdje je ostvario značajne uspjehe i bio dio nacionalne selekcije, izazvalo je veliko uzbuđenje među navijačima Rođenih koji su s nestrpljenjem iščekivali njegovu službenu registraciju.

“Fudbalski klub Velež Mostar sa radošću obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je danas uspješno okočana administrativna procedura neophodna za registraciju našeg fudbalera Arefa Gholamija”, naveli su iz FK Velež.

Nakon završetka svih potrebnih procedura i dobijanja svih dozvola, Aref Gholami je zvanično registrovan kao novi član Veleža, što će bez sumnje biti značajno pojačanje za ekipu koju vodi trener Dean Klafurić.

Velež  ove nedjelje na svom terenu u 20 sati igra protiv ekipe FK Igman Konjic. Ovo će biti prilika da pokušaju izboriti dragocjenu pobjedu koja će imati veliki značaj u daljem toku sezone, s obzirom na to da se Rođeni bore za plasman u evropska takmičenja.

Slični članci

Back to top button