BiHSportVijesti

Određene sudije za 23. kolo Premijer lige BiH

Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine je odredio službena lica za nadolazeće kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, koje se igra ovog vikenda.

U nedjelju 17.marta od 20 sati na stadionu “Rođeni” sastaju se Velež i Igman, a Dragan Petrović iz Banja Luke će biti glavni sudija na ovoj utakmici, pomagat će mu Sreten Udovičić (Prijedor)i Edin Redžović (Sarajevo), dok će Luka Bilbija (Prijedor) biti četvrti sudija, delegat je Berin Pilav iz Sarajeva.

Naš istaknuti sudija Irfan Peljto ovog vikenda putuje u Modriču kako bi sudio utakmicu između Sloge i Tuzla Cityja. Pomagat će mu Davor Beljo i Nebojša Žugić, dok će Dražen Marić biti četvrti sudija.

U Mostaru, Zrinjski će dočekati Željezničar, a glavni sudija bit će Darko Gedžić iz Brčkog, uz pomoć Arnela Novalića i Bojana Makarića. Frano Jelić bit će četvrti sudija.

Sabrija Topalović bit će glavni sudija utakmice između Sarajeva i GOŠK-a. Pomoći će mu Hasan Nanić i Mirza Demir, dok će četvrti sudija biti Mirza Kazlagić iz Cazina.

Na vrhu tabele, Borac će ugostiti Zvijezdu 09, a suditi će Aleksandar Njegomirović, uz pomoć Emira Zahiragića i Gorana Ilinčića, dok će Haris Halkić biti četvrti sudija.

Hercegovački derbi između Posušja i Širokog Brijega sudiće Ermin Sivac iz Zenice, uz asistenciju Dženana Milića i Marka Zelenike. Nihad Ljajić bit će četvrti sudija.

Slični članci

Back to top button