BiHDruštvoKonjicSvijetVijestiZanimljivosti

KONJIC KARTON DOO: Godinama u službi dobra zajednice!

Konjic – Konjička kompanija Konjic karton d.o.o. i ove godine je potvrdila svoju predanost lokalnoj zajednici donacijom od 50 paketa hrane za građane Konjica u teškoj socijalnoj situaciji. Ova plemenita akcija samo je u nizu dugogodišnjih donacija i humanitarnih djela ove firme, što je čini istaknutim primjerom društveno odgovorne kompanije.

Centar za socijalni rad Konjica, kao i svi korisnici njihovih usluga, izražavaju duboku zahvalnost kompaniji Konjic karton na njihovoj nesebičnosti i konstantnoj podršci. Njihova plemenitost i humanost su inspiracija svima nama.

“Podjela paketa vrši se uz pomoć i podršku Merhameta Konjic. U ime naših korisnika zahvaljujemo se donatoru, kao i Merhametu Konjic.” – saopćeno je iz Centra za socijalni rad grada Konjica.

“Konjic karton” je sjajan primjer društvene odgovornosti

Konjic karton već godinama stoji rame uz rame sa svojim sugrađanima, pružajući im neophodnu podršku u teškim trenucima. Njihova dosljednost u humanitarnim akcijama poručuje da je briga za dobrobit zajednice integralni dio njihove poslovne filozofije. Ovo je sjajan primjer kako zajednička akcija može poboljšati život onih kojima je najpotrebnije. Divno je vidjeti kako Konjic karton d.o.o. čini dobro za našu zajednicu.

A šta Vaša firma može učiniti?

Svaki doprinos, bez obzira na veličinu, može značajno poboljšati život onima kojima je najpotrebnije. Možda i vaša firma može donirati hranu, odjeću, školske potrepštine ili finansijska sredstva za lokalne humanitarne organizacije.

Slični članci

Back to top button