BiHBiznisDruštvoHercegovinaKonjicMagazinSvijetVijestiZanimljivosti

Vrijedna donacija firme “Monter” d.o.o. stigla u Srednju školu Konjic!

Konjic, 25. februar 2024. godine – Lokalna firma Monter d.o.o. pokazala je izuzetnu društvenu odgovornost donacijom vrijedne opreme i pribora za kabinet praktične nastave elektrotehničke struke Srednje škole Konjic. Ova donacija nije samo prepoznavanje važnosti elektrotehničkog smjera, već i konkretan doprinos unapređenju nastavnog procesa i uslova rada za učenike.

Zahvaljujući razumijevanju i podršci direktorice Lejle Novalić firme Monter d.o.o., učenici će motiviranije i uspješnije usavršavati svoje sposobnosti i vještine. Nova oprema će im omogućiti da prate savremene trendove u elektrotehnici i da im se pruži najbolje moguće obrazovanje. Škola se svesrdano zahvaljuje firmi Monter d.o.o. na ovom značajnom poklonu!

Partnerstvo za budućnost

Donacija firme Monter d.o.o. predstavlja izvrstan primjer uspješne saradnje lokalne privrede i obrazovnih institucija. Takva partnerstva su ključna za unapređenje kvaliteta obrazovanja i stvaranje mladih stručnjaka koji će biti spremni da odgovore izazovima savremenog tržišta rada.

Slični članci

Back to top button