HercegovinaSport

FK Velež: Druženje igrača, trenera, članova uprave i zaposlenika za kraj uspješne godine

U restoranu mostarskog Hotela “HA”, Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež upriličio je ugodno zajedničko druženje svih zaposlenika Kluba.

Predsjednik i članovi Upravnog odbora, treneri u stručnom štabu, treneri i zaposleni u Omladinskoj školi FK Velež – “Muhamed Mujić”, zaposleni u odjelu administracije, marketinga, kao i našem stadionu “Rođeni” – bila je to večer koja je okupila našu Crvenu porodicu na jednom mjestu, saopćeno je na službenoj internet stranici FK Velež.

Izuzetno uspješna polusezona je iza nas, ali i godina koju je obilježio rast i napredak svih segmenata djelovanja našeg Kluba i ovakvo druženje predstavljalo je savršenu priliku da se, u opuštenoj atmosferi i van svih svojih svakodnevnih radnih obaveza, prisjetimo najvažnijih momenata u godini koju ispraćamo uz nadu da će naredna biti još uspješnija i bolja.

Predsjednik Upravnog odbora FK Velež gospodin Senad Kevelj iskoristio je ovu priliku i obratio se prisutnima, ponovo naglasivši da su za Veležove rezultate zaslužni svi njegovi zaposleni, baš kao i svi oni koji su na bilo koji način angažovani u radu našeg Kluba.

Velike zasluge zasigurno pripadaju našim igračima i trenerima za rezultatski uzlet, ali tu ste i svi vi koji ste “iza scene”, a koji svoj posao radite predano i s velikom posvećenošću i ljubavlju. Igračima i trenerima su kvalitetan teren, sigurno jedan od najboljih u našoj zemlji, obezbijedili naši radnici na stadionu. Uvijek ih dočekaju čiste i uredne svlačionice, masaže, topli napici, čista i uredna oprema, što je također važan segment koji iziskuje izuzetan trud. Tu su svakako i članovi naše administracije koji rade odličan posao, baš kao i naš marketing tim koji u javnost šalje pravu sliku o svima nama. Svi smo na istoj stazi, a samo jedinstveni i s neizmjernom ljubavlju prema Klubu i možemo ostvariti postavljene ciljeve, rekao je u svom obraćanju gospodin Kevelj.

Igrači će pripreme za proljetni dio sezone započeti početkom januara, a dotad će radna zajednica obavljati svakodnevne poslove. Obaveza će, naravno biti i za članove Upravnog odbora i administraciju, koji će vrijedno raditi na tome kako bi obezbijedili sve ono što je potrebno za kvalitetne zimske pripreme, da bi naši Rođeni nastavak šampionata dočekali što spremniji i nastavili u jednakom ritmu, a sve sa ciljem da na kraju takmičarske sezone izborimo jedno od mjesta koje će nam obezbijediti još jedno Veležovo evropsko ljeto, navodi se u saopćenju.

Slični članci

Back to top button