Crna hronikaHercegovinaVijesti

Sinoć teška nesreća u Mostaru: Poginuo vozač Forda

Jedna osoba je smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Mostaru na novoj gradskoj magistrali u naselju Donja Mahala, potvrđeno je za Klix.ba.

Kako je kazano iz MUP-a HNK nesreća je prijavljena u 21:50 sat te su odmah intervenisali policijski službenici, Hitna medicinska pomoć i vatrogasne jedinice.

Foto: Vatrogasci Mostar

Foto: Vatrogasci Mostar

Do nesreće je došlo kad je pod još neutvrđenim okolnostima vozač automobila marke Ford izgubio kontrolu nad vozilom koje je udarilo u stub rasvjete, a potom završilo na krovu.

Ove informacije su za Klix.ba potvrđene iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar čije su ekipe intevenisale na izvlačenju tijela.

Foto: Vatrogasci Mostar

Foto: Vatrogasci Mostar

Kako je kazano, ekipa Hitne pomoći je nesretnog vozača Forda odvezla do bolnice gdje je uprkos brzoj intervenciji ljekara nedugo nakon nesreće preminuo.

Policijski službenici su uradili uviđaj na mjestu nesreće, a saobraćaj je na tom dijelu gradske prometnice u naselju Donja Mahala u potpunosti bio blokiran.

Bljesak.info

Bljesak.info

Više detalja bit će poznato nakon što se povedu sve zakonom previđene radnje i utvrde okolnosti koje su prethodile nesreći sa smrtnim ishodom.

Klix.ba

Slični članci

Back to top button