PolitikaVijesti

Predsjednik Konaković posjetio gradsku organizaciju Narod i pravda Konjic

Konjic, 11.11.2023. – Jučer (10.11.2023.) predsjednik Naroda i pravde (NiP) Elmedin Konaković posjetio je gradsku organizaciju u Konjicu i održao radni sastanak sa članovima Izvršnog odbora.

Predsjednik Konaković izrazio je zadovoljstvo značajnim rastom stranke NiP u Konjicu te čestitao rukovodstvu na organizovanosti i stabilnosti u prethodnom periodu.

Sastanak je bio dinamičan, sa mnogobrojnim temama na agendi. Izvršni odbor NiP-a Konjic iznio je svoje stavove o skorašnjem formiranju vlasti u Hercegovačko-neretvanskom kantonu (HNK), dok je predsjednik Konaković dao potpunu podršku i podstrek za rad kao opozicija u narednom periodu.

Zajednički stav svih prisutnih je da je žal zbog činjenice da je Vlada HNK formirana na dan rušenja Starog mosta, čime su politički akteri stranaka pokazali koliko drže do vrijednosti na kojima zasnivaju svoje djelovanje.

Ovaj sastanak iskorišten je i za kreiranje planova i strategije stranke za nadolazeći period. Izvršni odbor NiP-a Konjic izražava veliko zadovoljstvo i zahvalnost predsjedniku Konakoviću na podršci.

Slični članci

Back to top button