DruštvoHercegovina

JELENI IZ NJEMAČKE DŽEPAROŠI U MOSTARU UKRALI VIŠE OD 5.000 EURA: OVO JE MOJ PRVI I ZADNJI POSJET OVOM GRADU

Turisti se često upozoravaju pri dolasku u bh. gradove da budu oprezni zbog džeparenja koje je čest slučaj na ulicama, ali i trgovinama, kafićima…

Svoje iskustvo ispričala je i turistkinja koja je posjetila Mostar, a kako kaže, ovo je prvi i posljednji put.

  • Ja sam Jelena Raguž. 01.08. sam bila sa suprugom u posjet Mostaru I Starom gradu. Nažalost opljačkana sam od strane, navodno tri žene. Kada sam došla do auta i vidjela da mi je torbica otvorena i da nema novčanika, vraćali smo se odmah nazad i pozvali policiju.

Svi radnici u radnjama u Starom gradu su nam rekli da su to tri žene koje džepare. U novčaniku su bile svi moji osobni dokumenti i 2.300 eura.

Istog trena kada sam vidjela da nema stvari zvala sam banku da blokira račun. One su u međuvremenu uspjele podići u tri navrata još 1.017 eura sa računa.

Podignuto je u SBBH ATM MOSTAR. Vrijeme podizanja je bilo od 12:00-12:03 sati.

  • Da li je moguće da tamo nema kamera da se vidi tko je to napravio?
  • Da li je moguće da policija ne može ništa uraditi, kada trgovci znaju tko su??

Od jučer zovem sve moguće brojeve policije ali kaže mi da se ti brojevi ne koriste. Ovo je bio moj prvi i zadnji posjet Mostaru. Znači ovo je prestrasno.

Meni uistinu nije jasno da ja ne mogu doći do policije. Da svi brojevi koje sam birala se ne koriste – napisala je turistkinja iz Njemačke Jelena Raguž.

hayat.ba

Slični članci

Back to top button