BiHCrna hronikaDruštvoMagazinVijesti

Otvorene prijave za MISS TURIZMA BIH 2023

Glamurozan i prestižni događaj izbor Miss turizma BiH privlači ovih dana nezapamćenu pažnju ljubitelja ljepote, mode i turizma širom BiH.

Na ovoj prestižnoj manifestaciji, ljepota i talenat su na prvom mjestu. Djevojke iz svih krajeva zemlje borit će se za titulu Miss turizma BiH, a sve sudionice očekuju vrijedne nagrade, nagradna putovanja, saradnja s modnim brendovima, profesionalno fotografisanje, snimanje promotivnih spotova.

To im pruža priliku da započnu uspješnu karijeru, prvenstveno u svijetu mode i turizma.

Pobjednica Miss turizma BiH putuje krajem godine na svjetsku pozornicu ljepote gdje će odmjeriti snage s najljepšim djevojkama iz cijelog svijeta.

Osim za krunu Miss turizma BiH, prve i druge pratilje, djevojke će se boriti i za titule miss šarma, miss televoltinga, miss fotogeničnosti, miss interneta.

Ovo nije samo takmičenje, već i platforma koja pruža priliku mladim ljudima da promoviraju svoju regiju, svoj grad i tako postanu ambasadori turizma u BiH.

Nakon izbora Miss turizma BiH, koji će biti održan 28. oktobra 2023., slijede pripreme kandidatkinja za svjetski izbor, o čemu će uskoro biti više informacija – izjavio je Đuro Krčić, vlasnik licence i direktor Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Prema njegovim riječima, Izbor za Miss turizma BiH je već postao brend i simbol elegancije, ljepote i promocije zemlje i njenih turističkih potencijala.

Kroz svoje aktivnosti i angažman, pobjednice i sudionice ostaviće neizbrisiv trag u turističkoj industriji, promovirajući BiH kao destinaciju koja nudi ne samo prirodne ljepote, već i multikulturalnost i izuzetne talente – rekao je Krčić.

On je dodao da ova manifestacija stvara mrežu kontakata i povezuje ljude iz različitih sektora, kako bi zajednički radili na promociji i unapređenju turističke industrije u BiH.

Iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH pozvali su djevojke iz cijele BiH da se prijave na kasting za Miss turizma BiH online na:

Direkcija za izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine

www.missturizmabih.com

FB: Miss turizma BiH 2023

Elektronska pošta:

prijava@missturizmabih.com

prijavazamissturizmabih@gmail.com

Nakon online prijava uslijedit će kasting i biranje 25 djevojaka koji će, uz stručno vođstvo, dobiti priliku da se razvijaju vještine o modelingu i o tome kako predstaviti BiH na svjetskom izboru Miss turizma.

Ukoliko mislite da baš Vi imate atribute i vještine kojima ćete predstaviti BiH i na internacionalnoj sceni, prijavite se već danas.

Slični članci

Back to top button