KonjicSport

Amer Drljević, sjajni veznjak Igmana očekuje povoljan rezultat protiv Tuzla City

Domaći fudbal, najava, 32. predzadnje kolo m:tel Premijer lige BiH, FK Igman – FK Tuzla City

Amer Drljević, sjajni veznjak konjičkog premijerligaša Igmana: Nadam se da ćemo uz pomoć naše publike uspjeti da ostvarimo povoljan rezultat, te da ćemo se mi radovati

Fudbaleri konjičkog Igmana u okviru predzadnjeg 32. kola na Gradskom stadionu u Konjicu će ugostiti ekipu FK Tuzla City . Jedan od najstandarnijih u ekipi FK Igman je Amer Drljević koji veoma uspješno odrađuje svoj posao.

-Vaše prognoze pred ovu izuzetno važnu utakmicu, obratili smo se Ameru Drljeviću .

„Pred nama je izuzetno važna utakmica za obje ekipe, mi imamo priliku da pred svojom publikom kolo prije kraja prvenstva ostvarimo naš cilj i na taj način krunišemo ovu sezonu na pravi način. Sa druge strane imamo protivnika koji se nalazi pod imperativom pobjede, koji u svojim redovima ima odličnih pojadinaca i bez obzira što se nalaze u rezultatskoj krizi, mišljenja sam da se radi o odličnoj ekipi, tako da moramo biti maksimalno skoncetrisani i motivisani da bi iz ovog susreta izašli kao pobjednici. Nadam se da ćemo uz pomoć naše publike uspjeti da ostvarimo povoljan rezultat, te da ćemo na kraju mi biti ti koji će se radovati „ kazao je Amer Drljević.

Ismet Nimanović

Slični članci

Back to top button